



## **Orientation Programme** 2024-25 (Even Sem)

Tentative Schedule (PhD)



## PhD Orientation - Jan 11, 2025 @ABLT - 4

PTime	Duration	Event
10.00 AM	5 mins	Requesting the dignitaries on the stage for Deep- Prajwalan
10.05 AM	5 mins	Veda Chanting & Kulageet
10.10 AM	10 mins	Address by DoAA
10.20 AM	10 mins	Address by DoSA
10.30 AM	10 mins	Address by DoRD
10.40 AM	10 mins	Address by DoRA
10.50 AM	20 mins	Address by Director
11.10 AM	5 mins	Vote of thanks by SCS Faculty In-charge
11.15 AM	15 mins	Exit of Dignitaries
11:30 AM	10 mins	Overview of Academic rules/regulations (ADoAA)
11:40 AM	10 mins	Overview of Placements (TPC Coordinator)
11:50 AM	10 mins	Overview of Hostel Rules (CoW)
Break (lunch in respective hostels)		
2:00 PM	30 mins	Video Screening (History of Varanasi & IIT (BHU))
2:30 PM	10 mins	Overview of Campus Security (Chief Proctor)
2:40 PM	10 mins	Overview of Library (Prof-Incharge Library)
2:50 PM	10 mins	Overview of CIF (Prof-Incharge CIF)
3:00 PM	10 mins	Overview of CCIS (Head CCIS)
3:10 PM	15 mins	About Student Counselling Services (SCS PhD Team)
3:25 PM	10 mins	On-campus Counsellor - Dr Laxman Yadav
3:35 PM	10 mins	On-campus Counsellor - Ms. Soumya Srivastava
3:45 PM	15 mins	About Students' Parliament (PhD Parliamentarians)
4:00 PM	30 mins	Cultural Programme (tentative)
4:30 PM	-	End with National Anthem (followed by Tea)